Изберете категория
Вашата кошница

Кутии HAIRBOX

За една жена визитната картичка е нейната коса, затова след много проучвания създадохме HAIR BOX.

Christmas Hair Box
-20 %
SENDO - НАТУРАЛНОТО Е НОВОТО МОДЕРНО! В коледната ни кутия сме заложили на продуктите на SENDO HAIR CARE. Бранд, който предлага чиста и истинска природна грижа за кожата и косата.    КАКВО ЩЕ ОТКРИЕТЕ В CHRISTMAS HAIR BOX ✔ Органик шампоан за всеки тип коса Sendo Mild Shampoo ✔ Хидратиращ натурален балсам Sendo Hydrating Hair Conditioner ✔ Органик душ гел за чувствителна кожа Sendo Delicate Hand and Body Cleanser ✔ Подхранващ флуид за тяло Sendo Nourishing Body Fluid ✔ За да мо..
94.24 лв. 117.80 лв.
Silk’n Glow Hair Box
-20 %
SILK’N GLOW HAIR BOX ПРОТИВ ЗАПЛИТАНЕ, ХИДРАТАЦИЯ И БЛЯСЪК НА ВАШАТА КОСА Кутията, с която пътят на вашата коса ще е винаги бляскав. В нея сме поставили Хидратиращ шампоан за нежно разплитане на косата и блясък на  WAY SILK´N GLOW HAIR BATH и Хидратираща маска за добавяне за блясък и нежно разплитане на косата. Както и останалите наши кутии и тук сме прибвали доза шик с две лимитирани със сатенени скрънчи за коса в цвят бронз.    КАКВО ЩЕ ОТКРИЕТЕ В SILK’N GLOW HAIR BOX ✔ Хидратиращ шампоан за нежно разплитане на косата и блясък Silk´n glow hair bath 240 ml (без помпа) ✔ Хи..
88.00 лв. 110.00 лв.
Damage Hair Box
-24 %
DAMAGE HAIR BOX Е СПЕЦИАЛНА КУТИЯ!  Предназначена за хората, които обичат да използват продукти от изцяло биологични съставки. Това е кутията ни за дамите с увредена коса, които искат да вдъхнат свежест във визията си. Избрали сме Безсулфатен шампоан с фитокомплекс за възстановяване и подсилване на безжизнената, уморена коса и Подсилваща маска с дълбоко подхранващ фитокомплекс за възстановяване на безжизнената, уморена коса от на марката  Insight от серията DAMAGE HAIR.  Заедно с тях получавате и  СКРЪНЧИ за коса.  КАКВО ЩЕ ОТ..
37.00 лв. 49.00 лв.
Moisture Hair Box
-20 %
ALFAPARF MILANO БРАНД Е ВДЪХНОВЕН ОТ КРЕАТИВНОСТТА НА ИТАЛИАНЦИТЕ Продуктите им са сниноним на стил, изтънчен перфекционизъм и вниманиекъм всеки детайл. В нашата кутия ще намерите хидратиращ шампоан с комплекс за защита от агресорите на околната среда и хидратираща маска от серията  Semi di Lino, който хидратира, подобрява еластичността  и придава блясък с копринена мекота, както и маска естествено се помисли и за детайлите във вашата визия, която да завършите  удобно и ефектно скрънчи за коса.   КАКВО ЩЕ ОТКРИЕТЕ В CHRISTMAS BOX ✔ Хидратиращ шампоан с комплекс за защит..
55.20 лв. 69.00 лв.

Искаш цялата грижа и продукти за стайлиинг да бъдат подготвени за теб без усилия?

Мислиш, че е невъзможно! Ние сме тук, за да ти докажем, че косата ти може да изглежда дори по-добре отколкото си представяш! 

Вдъхновени от вас, селектирахме едни от най – добрите продукти за коса, които ще я възстановят, направят здрава или ще я поддържат винаги в безупречен здрав вид. 

За една жена визитната картичка е нейната коса, затова след много проучвания създадохме HAIR BOX за вас! 

HAIR BOX е кутията, която обединява грижата и модерната визия в едно, защото здравата коса е важна за самочувствието.

За да не привиква косата ви към един продукт, всеки месец можете да залагате на различна кутия за вас или като подарък за ваша приятелка ;)