Изберете категория
Вашата кошница

Често задавани въпроси

100% прозрачност и никакви тайни. Споделяме и допълваме всички въпроси и техните отговори. Обединихме най-често задавните ни въпроси. Ако имаш въпрос, не се колебай да се свържеш с нас.

HAIR BOX е кутия за коса, в която са селектирани продукти от висок клас на различни световни марки - лидери в професионалната грижа за вашата коса.
Във всяка една кутия може да откриете внимателно подбрани продукти и аксесоар, както и мостри, които са като комплимент към всяка една кутия.
Нашите кутии са насочени за различна грижа на вашата коса! Като описание за всяка кутия, може да получите подробна информация за продукта, за какъв тип коса е подходящ и как да го използвате, за най–добър ефект.
Доставката на HAIR BOX се осъществява веднага след поръчване на избраната кутия в срок от два работни дни.
Произходът на продуктите е гарантиран благодарение на нашия доставчик и техен официален представител за България – CHRISTIAN OF ROMA.
Може да се обърнете към нас чрез контактната ни форма или да ни се обадите на +359 893 821 310 и ще отговорим на всички ваши въпроси, както и да получите консултация от професионален фризьор.
Всеки месец ще излиза нова кутия, която е съобразена със сезона и нуждите на вашата коса, за да може винаги да бъде здрава!